Bobbi Kristinu Brown pochovali po boku matky

Bobbi Kristinu Brown, jediné dieťa zosnulej speváčky Whitney Houston, pochovali v pondelok na cintoríne vo Westfielde v americkom štáte New Jersey.

04.08.2015 10:05
Whitney Houston - Bobbi Kristina Brown Foto: ,
Fanúšikovia okolo cintorína priniesli fotografie Whitney Houstonovej aj jej dcéry Bobbi Kristiny.
debata

Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala v sobotu v metodistickom kostole v Alpharette v štáte Georgia, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela pred troma rokmi.

Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu, ktorá skonala 26. júla, približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu, pochovali po boku matky.

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy už nenadobudla vedomie a 26. júla zomrela. Okolnosti, ktoré viedli k úmrtiu mladej ženy, sú stále predmetom vyšetrovania, pričom zatiaľ nevzniesli žiadne obvinenie.

Súdom určený zástupca však v júni vyslovil podozrenie, že život ohrozujúce zranenia jej mohol spôsobiť jej priateľ Nick Gordon, ktorého obvinili aj z krádeže 10 miliónov dolárov z jej účtu v čase, keď už bola v kóme. Bobbi Kristina zdedila celý majetok svojej matky.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #Whitney Houston #matka #Bobbi Kristina Brown

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...