Nevera?! Stefani vraj požiadala o rozvod, lebo manžel mal pletky

Správy o rozpade manželstva speváčky Gwen Stefani a jej manžela Gavina Rossdalea pred pár dňami prekvapili verejnosť. Zdá sa, že dôvodom rozvodu trinásťročného manželstva bude nevera.

06.08.2015 12:00
Rok 2012: Gwen Stefani Foto: ,
Hudobník Gavin Rossdale, jeho manželka Gwen Stefani a ich synovia Zuma Rossdale a Kingston Rossdale na archívnej snímke.
debata

Ako uvádza napríklad americký magazín US Weekly, otec troch Stefaniovej detí ju mal podviesť s pestúnkou týchto ratolestí. „Gwen bola veľmi podozrievavá. Hoci Gavin nikdy nič nepriznal, jej priatelia ju varovali, aby sa mala na pozore – tvrdili, že sa určite niečo medzi ním a opatrovateľkou detí deje,“ citoval nemenovaný zdroj portál Radar. Podľa jeho tvrdení speváčka opatrovateľku vyhodila a zároveň požiadala o rozvod.

Ani jeden z dvojice sa, samozrejme, k takýmto teóriam nevyjadril. Isté je len, že žiadosť o rozvod podali obaja manželia, pričom sa dohodli, že deti by chceli vychovávať spoločne. Stefani zároveň vo svojej žiadosti napísala, že v budúcnosti nechce vyplácať svojmu partnerovi žiadnu manželskú rentu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #Gwen Stefani #klebety #Gavin Rossdale

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....