Botox? Ani náhodou! Gwyneth Paltrow má tvár 42-ročnej ženy

Nehybná tvár a bezchybná pleť? To je v Hollywoode takpovediac štandard. Ale herečka Gwyneth Paltrow očividne kultu botoxových injekcií nepodľahla.

07.08.2015 00:00
debata
zväčšiť Herečka Gwyneth Paltrow počas návštevy vo... Foto: SITA/AP, Jacquelyn Martin
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow počas návštevy vo Washingtone.

Keď sa v utorok objavila na tlačovej konferencii vo Washingtone, aby podporila myšlienku lepšieho označovania geneticky modifikovaných potravín, nedali sa prehliadnuť vrásky na jej tvári.

Gwyneth živo gestikulovala a rozprávala a jej mimické svaly pracovali na plné obrátky. Vrásky na čele či okolo úst, vejáriky okolo očí. Ale to všetko pôsobilo nesmierne prirodzene a pôvabne zároveň.

Matka dvoch detí, ktorá v septembri oslávi 43. narodeniny, síce priznala, že v minulosti aj ona sama otestovala botoxové injekcie či rozličné skrášľovacie procedúry tváre. Dnes je však celkom „čistá“.

Súvisí to určite aj s tým, že plavovláska s Oscarom za výkon vo filme Zamilovaný Shakespeare, je zarytou vyznavačkou zdravého životného štýlu, biopotravín a šetrenia prírodných zdrojov. Tak dúfajme, že jej tento prístup vydrží čo najdlhšie. Aby bola dobrým príkladom pre kolegyne aj bežné ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Biely dom #botox #vrásky

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...