Busta Rhymes hodil po mužovi proteínový nápoj, skončil za mrežami

Americký raper Busta Rhymes skončil v stredu večer za mrežami po tom, ako počas hádky v posilňovni v newyorskej štvrti Chelsea údajne hodil po jednom zo zamestnancov fľašu proteínového nápoja.

07.08.2015 18:46
Busta Rhymes Foto: ,
Raper Busta Rhymes na archívnej snímke.
debata

Podľa polície fľaša zasiahla nemenovaného zamestnanca do zátylku, ten však žiadne vážnejšie zranenia neutrpel. Štyridsaťtriročného interpreta obvinili z napadnutia a následne ho nadránom prepustili na slobodu. Na súd sa má dostaviť 6. novembra.

Ako pre denník Daily News uviedlo viacero očitých svedkov, raper a spomínaný zamestnanec mali spory už v minulosti. Stredajšiemu incidentu predchádzala hádka z utorka, keď Busta Rhymes prišiel do telocvične aj s kameramanom, ktorý ho mal nakrútiť počas cvičenia. To sa však zamestnancovi nepozdávalo a kameramana dnu nevpustil.

Raper prišiel do posilňovne znova v stredu, pričom si chcel kúpiť vodu a proteínový nápoj. Zamestnanec mu však namiesto toho povedal, aby odišiel. Následne sa začali hádať, k fyzickému kontaktu však nedošlo, pretože sa medzi nich postavil rapperov ochrankár. Krátko na to prišli policajti a rappera zatkli, pričom napadnutý zamestnanec niekoľkokrát zmenil svoju výpoveď o tom, čo sa vlastne stalo.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #konflikt #proteín #Busta Rhymes

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...