Kristína Svarinská sa rozhodla naplno si užiť leto

Slovenská herečka Kristína Svarinská si naplno užíva prázdniny.

08.08.2015 14:00
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská.
debata

„Keďže som v júni skončila VŠMU, tak sú moje posledné,“ zdôvodnila. Ako ďalej prezradila 26-ročná Bratislavčanka, leto má odjakživa veľmi rada. „Milujem leto, slnko, teplo. Je síce pravda, že 37-stupňové horúčavy sa v betónovom meste znášajú horšie ako pri mori, ale ja som rada. Myslím, že po veľmi dlhom čase zažívame takéto štedré leto,“ poznamenala Svarinská.

Dovolenku absolvovala sympatická brunetka podľa vlastných slov už v júni. „Boli sme s priateľom na Bali – to je môj najkrajší, najväčší a najlepší zážitok. Veľa sme cestovali a oddychovali a tak nejako si užívali všetky krásy ostrova. Bol to môj dlhodobý sen a som veľmi rada, že sa mi splnil. Ešte sa na mojom wishliste nachádza Karibik a Južná Amerika. Mám teda čo robiť,“ zasmiala sa herečka.

Okrem vysnívanej destinácie navštívila Svarinská aj festival Pohoda. „Milujem to miesto pre jeho špecifickú atmosféru, Pohoda je pre mňa začiatok leta. Chodím tam pravidelne a vždy si to veľmi užijem. Je skvelé vedieť, že máme u nás taký výnimočný festival, ktorý poskytuje možnosti všetkým vekovým kategóriám a každý si tam nájde to svoje. Skladám veľký klobúk organizátorom a už teraz sa teším na budúci ročník,“ skonštatovala známa interpretka.

Nad pracovnými ponukami sa Svarinská vraj zatiaľ nezamýšľa. V septembri ju však čaká premiéra prvej autorskej hry Divadla DPM, ktoré založili so spolužiakmi z VŠMU. „So spolužiakmi sme sa rozhodli tvoriť aj po škole. Napriek tomu, že mnohí majú už angažmá v divadlách po Slovensku a ďalšie ponuky, cítili sme, že chceme spolu pokračovať. Moji spolužiaci sú pre mňa výnimoční a považujem za obrovské šťastie, že sme zostali takto pokope," poznamenala herečka.

„Prvú hru, ktorú premiérujeme v septembri vo V-klube, nacvičujeme pod vedením režiséra Lukáša Brutovského. Ide o autorský projekt, zatiaľ je to v prípravnej fáze,“ prezradila o projekte, na ktorý sa snažia získať prostriedky aj prostredníctvom crowdfundingového portálu marmelada.sk. Bližšie informácie o divadle a jeho predstaveniach nájdu záujemcovia na facebookovej stránke Divadla DPM.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #prázdniny #Kristína Svarinská #Bali

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...