Kate Mara si zahrá vojnovú hrdinku Megan Leavey

Americká herečka Kate Mara stvárni vojnovú hrdinku Megan Leavey, ktorá istý čas pôsobila v Iraku, kde ako členka námornej kynologickej jednotky vyhľadávala výbušniny.

08.08.2015 16:00
Kate Mara Foto: ,
Herečka Kate Mara na premiére filmu Fantastická štvorka v šatách Valentino.
debata

Leavey pracovala so psom menom Rex, s ktorým ju spájalo silné puto. Spolu úspešne dokončili viac ako sto misií a podarilo sa im zachrániť množstvo životov.

V roku 2006 sa kapitánka i jej pes s hodnosťou seržant zranili pri výbuchu. Leavey získala Purpurové srdce a následne ju uvoľnili zo služby, Rex však v nej musel pokračovať aj naďalej.

Vojačka čakala päť rokov, aby si ho mohla osvojiť, jej nadriadení ho však chceli nechať usmrtiť. Leavey sa nevzdala a bojovala, aby si mohla Rexa vziať k sebe. Napokon sa jej to podarilo a v jej opatere prežil ešte osem mesiacov. Zomrel v roku 2012 ako 11-ročný.

Životopisnú snímku bude režírovať Gabriela Cowperthwaite, ktorá má na konte napríklad dokument Blackfish (2013). Scenár z dielne Pamely Gray upravili Annie Mumolo, Tim Lovestedt a Jordan Roberts. Produkciu majú na starosti Mickey Liddell, Jennifer Monroe a Pete Shilaimon. Nakrúcať chcú začať v októbri.

debata chyba
Viac na túto tému: #pes #Kate Mara #dráma #Megan Leavey

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...