Sklovská leto miluje. Chcete vedieť, aký luxus si užila na dovolenke?

Slovenská operná a muzikálová speváčka Sisa Sklovská na leto nedá dopustiť.

09.08.2015 00:00
Sisa Sklovska Foto:
Speváčka Sisa Sklovska.
debata (4)

„Leto je pre mňa už odmalička najkrajšie ročné obdobie. Mám rada slnko a vodu, a to z praktického dôvodu – netreba na seba navliekať toľko vecí ako v zime,“ priznala obľúbená interpretka. „Horúčavy mi neprekážajú. Jednou výhodou je, že máme doma bazén a to je v týchto horúčavách na nezaplatenie. Zároveň pijem veľa bublinkovej minerálky s citrónovou šťavou a s kopou ľadu. Tú, mimochodom, pijem, aj keď je treskúca zima,“ zdôraznila operná diva.

Na dovolenku zvykne Sklovská s manželom Jurajom Lelkešom chodiť vždy v polovici júla. „Tentoraz sme boli na Sardínii v Porto Cervo,“ prezradila speváčka. „Na dovolenky po Európe chodievame vždy autom. Radi spoznávame veľa nového. Aj teraz sme pochodili po vedľajších mestečkách a vždy sme navštívili nejakú dobrú reštauráciu a dali sme si večeru. Ja som veľký milovník surových rýb a ustríc. A Sardínia je raj pre tieto pochúťky vrátane veľkých ustricových fariem,“ poznamenala umelkyňa.

Okrem cestovania a objavovania nových miest trávila speváčka s partnerom čas aj na súkromnej pláži. „Náš hotel mal súkromnú pláž, na ktorú sme chodili motorovým člnom, čo sme si parádne užívali. Na pláži bolo minimum ľudí, krásne more, čisté a mimoriadne pokojné. Radi plávame a pokojná hladina nám umožňovala plávať bez problémov i veľmi ďaleko. Okrem toho sme si užili aj zábavu, boli sme vo vychýrenom nočnom klube Sottovento, ktorý navštívili aj Denzel Washington či Daniel Craig,“ priblížila Sklovská.

Speváčke sa podľa vlastných slov na dovolenke dokonca splnil celoživotný sen. „Vo vedľajšom mestečku v hoteli pri obrovskom bazéne sa konala slávnostná večera, kam sa nám podarilo dostať. A nebola to len taká obyčajná večera. Hudobným hosťom bola totiž moja najobľúbenejšia svetoznáma americká funková kapela Earth, Wind & Fire! A tak sa mi už v predstihu splnilo narodeninové želanie. Keď sa ma totiž priatelia pýtali, čo by som si priala na narodeniny, povedala som so smiechom, aby mi na nich zahrali Earth, Wind & Fire,“ priblížila 49-ročná rodáčka zo Žiliny.

Na svoje si prišiel aj Sisin manžel. „Juraj je fanatickým fanúšikom futbalu a na prvej večeri v Porto Cervo pri nás vedľa pri stole večeral s rodinou tréner nemeckého družstva vlaňajších majstrov sveta Joachim Löw, tak sme sa s ním zoznámili a odfotili,“ povedala speváčka. „Bola to dovolenka, na ktorej sa skutočne diali neplánované a úžasné veci,“ podotkla Sklovská.

Dva týždne po návrate zo Sardínie temperamentnú tmavovlásku a jej manžela čaká ešte jedna cesta. „Ideme sa ešte pozrieť na Mamaiu do Rumunska, kde som bola naposledy, keď som mala šestnásť rokov. Máme to blízko z Bukurešti, kde pracovne Juraj trávi veľa času. Som veľmi zvedavá, ako to tam teraz vyzerá,“ uzavrela speváčka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #láska #Sisa Sklovska #obdobie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...