Seriálová hviezda tri roky bojovala o deti. Teraz ich nechce pustiť

Boj o deti ako zo zlého filmu vedie už roky so svojím manželom americká herečka Kelly Rutherford. No kým doposiaľ bola ona tá, ktorú všetci ľutovali, lebo exmanžel od nej odviedol ich dve ratolesti, situácia sa zvrtla.

09.08.2015 00:00
Kelly Rutherford Foto: ,
Herečka Kelly Rutherford na premiére filmu The Age of Adaline v New Yorku.
debata

Štyridsaťšesťročná herečka, ktorá je známa napríklad zo seriálu Gossip Girl, sa po dlhom čase opäť stretla so svojimi deťmi, ktoré pricestovali do USA na nariadenie kalifornského súdu. Ten však zároveň zaviazal herečku, že syna Hermesa a dcéru Helenu musí dopraviť späť k otcovi do Monaka, kde žije. Mali tam odcestovať vo štvrtok. To však herečka odmietla a s deťmi zostala v USA.

Pre magazín People uviedla v tlačovom vyhlásení, že rozhodnutiu súdu z mája, ktoré jej priviedlo späť deti a priznalo jej výlučnú starostlivosť o ne, bola nesmierne rada. „Odvtedy však bol ďalší postup súdu veľmi zmätočný,“ vyhlásila Rutherford. Odvolala sa na to, že žiaden súd vlastne nedokázal zákonne rozhodnúť, ako má postupovať s deťmi a tak sa rozhodla ich neposielať späť do Monaka, kde doposiaľ žili s otcom Danielom Gierschom.

Rutherford uviedla, že jej exmanžel môže využiť možnosť a pricestovať do USA a obrátiť sa na súdy so svojou žiadosťou o starostlivosť o deti. „Tak ako som to ja robila uplynulé tri roky,“ zdôraznila herečka, ktorá v posledných rokoch naozaj nemala inú možnosť, ako sa dostať ku svojim dvom deťom. Exmanžel ich vzal bez jej vedomia do Európy v čase, keď mal syn len päť rokov a dcéra dva roky. Keďže je ich biologickým otcom a navyše nemeckým občanom, nemecký súd navrhoval dohodu medzi ním a americkou manželkou. K tej však partneri nedokázali celý čas dospieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #USA #súd #opatera #BOJ #vydanie #Kelly Rutherford

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...