Erekcia na nakrúcaní? Ten trapas som už zažil, priznal Superman Cavill

Nakrúcanie erotických scén nie je jednoduché. Potvrdia to najmä herečky, od ktorých sa častejšie žiada odhaľovať. Ale aj herci majú k tomu čo povedať. Napríklad Henry Cavill.

10.08.2015 00:00
Henry Cavill Foto: ,
Herec Henry Cavill rozdáva autogramy na projekcii svojho nového filmu Krycie meno U.N.C.L.E.
debata

Predstaviteľ Supermana, ktorého už čoskoro uvidia diváci v kinách v novinke Krycie meno U.N.C.L.E., sa priznal v nedávnom rozhovore, že zažil poriadny trapas pri nakrúcaní erotickej scény. Stalo sa tak, keď nakrúcal jednu zo scén pre seriál Tudorovci. A asi uhádnete, čo sa stalo – vzrušil sa.

„Stalo sa mi to len raz, ale bolo to poriadne ponižujúce,“ vyhlásil Cavill pre magazín Men's Fitness. „Dievča malo sedieť na mne a malo fakt spektakulárne prsia. Nestihol som si uložiť moje ‚nádobičko‘ do neškodnej polohy a ona doslova po mne celom jazdila. Tak som sa vzrušil,“ prezradil 32-ročný britský herec.

„Musel som sa okamžite ospravedlniť a cítil som sa naozaj trápne. Nie je to žiadna sláva, ak sa nachádzate v profesionálnom prostredí nakrúcania a niekto dostane erekciu, všakže,“ pokračoval Cavill, no zároveň dodal, že nakrúcanie podobných scén je pre väčšinu hercov utrpenie. „Nikto nemá chuť byť nahý v miestnosti plnej ľudí. Ten posledný prívlastok, na ktorý máte pomyslenie, je slovko sexi. Nie je na tom nič sexi,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #erekcia #nakrúcanie #erotika #Henry Cavill

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....