Koniec botoxu? Aj hviezda Sexu v meste prekvapuje tvárou plnou vrások!

Najprv Gwyneth Paltrow, teraz Sarah Jessica Parker? Zdá sa, že zaužívaná predstava o tom, ako si hollywoodske hviezdy udržiavajú večnú mladosť pravidelnými aplikáciami botoxu, má trhliny.

11.08.2015 00:00
debata
zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker na premiére... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker na premiére muzikálu Hamilton.

Minulý týždeň sa 42-ročná herečka Gwyneth Paltrow objavila vo Washingtone, aby sa prihovorila médiám k téme kontroly geneticky modifikovaných potravín – mnohých prekvapilo, že vyzerala ako žena v jej veku. Stále pôvabná, so šarmom a eleganciou, no s patričnými vráskami či stopami veku, ktorý jej prináleží. A nebola jediná.

Na premiére muzikálu Hamilton v New Yorku sa objavila herečka Sarah Jessica Parker, ktorá oslávila už 50. narodeniny. A hoci správne nasvietenie či trošku retuše vo fotografii spraví svoje, zábery zo štvrtkového večera ukázali hviezdu známeho seriálu Sex v meste v reálnom svetle.

Herečka Sarah Jessica Parker si na slávnostnú...
Spevák a hudobník Jon Bon Jovi s manželkou...
+9Herečka Lucy Liu.

Množstvo vrások, mimických aj prirodzených, ktoré prichádzajú s vekom sa nedalo prehliadnuť na tvári jednej z najslávnejších televíznych hviezd minulých desaťročí. Dojem ešte zintenzívňovalo líčenie – keďže herečka si nechala naniesť matný telový rúž a oči nalíčila tmavšími sivými farbami.

Možno podobné momentky nepatria medzi najlepšie zábery americkej hviezdy a neskončia v rámiku na stene, jedno je však skvelé. Prirodzenosť, na ktorej hviezda postavila svoj vzhľad.

zväčšiť Herečka Gwyneth Paltrow počas návštevy vo... Foto: SITA/AP, Jacquelyn Martin
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow počas návštevy vo Washingtone.

Samozrejme, Hollywood bude vždy plný žien, ktoré investujú státisíce dolárov, aby ich tvár vyzerala dvadsať rokov rovnako – keď sa však objaví pár takých ako Gwyneth či Sarah, ženám po celom svete ponúknu dôkaz, že starnutie patrí k životu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #botox #vrásky #tvár #Sarah Jessica Parker

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....