Dcéru Annie Lennox zachránili z divokej rieky, jej priateľ je nezvestný

Fotograf Ian Jones, ktorý tvorí pár s Tali Lennox-Fruchtmann, dcérou škótskej speváčky Annie Lennox, je nezvestný odkedy sa dvojica v sobotu ráno prevrátila s kajakom na rieke Hudson. Magazín People o tom informoval zástupca polície John Watterson.

10.08.2015 15:00
Tali Lennox Foto: ,
Britská modelka Tali Lennox na archívnom zábere.
debata

Pár sa plavil po Hudsone v blízkosti Staatsburgh State Historic Site v štáte New York. Ich kajak sa podľa kapitána Wattersona prevrátil zhruba o 9:30 miestneho času. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr.

Dvadsaťdvaročnú Lennox-Fruchtmannovú z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Jej stav si nevyžiadal hospitalizáciu. Príčinu nehody stále vyšetrujú. Ochrancovia zákona predpokladajú, že za nešťastie môže silný prúd rieky, ktorý navyše po prevrátení kajaka znemožnil dvojici ostať pohromade. Istú úlohu mohol vraj zohrať aj alkohol.

Tridsaťdvaročného Jonesa sa prvý deň snažilo nájsť viac ako 50 ľudí. Okolie rieky prehľadával okrem nich aj vrtuľník. Pátranie ukončili v sobotu približne o 22:00, obnovili ho však v nedeľu. Začali zhruba o 7:30, pričom s hľadaním pomáhali potápači i riečna stráž.

„Robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme ho našli. Dúfame, že sa nám ho podarí nájsť živého a zdravého,“ povedal Watterson, podľa ktorého musia fotografovi blízki počítať aj s možnosťou, že sa utopil. Ani on, ani jeho partnerka totiž na sebe nemali záchranné vesty.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #utopenie #kajak #nezvestný #Tali Lennox #Ian Jones

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....