Potvrdilo sa najhoršie: Našli telo priateľa dcéry Annie Lennoxovej

Úrad šerifa okresu Dutchess v americkom štáte New York oznámil, že pravdepodobne našli telo nezvestného fotografa Iana Jonesa, priateľa Tali Lennox-Fruchtmannovej, ktorá je dcérou škótskej speváčky Annie Lennox.

11.08.2015 13:00
Tali Lennox Foto:
Modelka a dcéra slávnej speváčky Annie Lennoxovej - Tali Lennox.
debata

Jones a Lennox-Fruchtmann sa v sobotu ráno plavili na kajaku po rieke Hudson, keď sa približne o 9:30 miestneho času prevrátili neďaleko obce Staatsburg. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr. Dvadsaťdvaročnú Lennox-Fruchtmann z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Jej stav si nevyžiadal hospitalizáciu.

Tridsaťdvaročného Jonesa však nedokázali počas víkendu nájsť. Až v pondelok popoludní našli neďaleko jachtárskeho klubu v meste Poughkeepsie telo muža, ktoré podľa Johna Wattersona z miestneho úradu šerifa zodpovedá opisu Jonesa. Poughkeepsie sa nachádza približne 20 kilometrov od Staatsburgu.

Úrady v utorok plánujú vykonať pitvu, aby telo identifikovali a určili príčinu úmrtia. Polícia predpokladá, že za prevrátenie kajaka mohol silný prúd rieky, hoci rolu mohol zohrať aj alkohol. Jones ani Lennox-Fruchtmann navyše nemali záchranné vesty.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Telo #utopenie #kajak #Tali Lennox #Ian Jones

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...