Nechcela ich tam?! Aniston nepozvala na svadbu exkolegov z Priateľov

Hercov Matta LeBlanca a Matthewa Perryho nepozvali na svadbu Jennifer Anistonovej a Justina Therouxa. Prezradili to médiám počas párty televíznych spoločností CBS, Showtime a CW.

12.08.2015 18:23
Matt LeBlanc Foto: ,
Herec Matt LeBlanc na párty televíznych spoločností CBS, CW, Showtime.
debata (3)

Obaja herci, ktorí v minulosti s Anistonovou spolutvorili šesticu populárnych televíznych „Priateľov“ v rovnomennom seriáli, priznali, že pozvánka im neprišla. „Bol som prekvapený. O ničom som nevedel,“ uviedol Perry pre magazín People. „Nebol som pozvaný, takže čo narobím. Ale sú roztomilý pár a som šťastný, že sa im darí,“ doplnil 45-ročný Perry.

Jeho o tri roky starší kolega LeBlanc uviedol, že si myslí, že Jennifer je konečne šťastná. „A nezáleží na ničom inom, len aby Jennifer bola šťastná. Keby ma tam chcela, určite by som tam pre ňu bol,“ doplnil predstaviteľ Joeyho, ktorý v posledných rokoch boduje s postavou „seba samého“ v komediálnom seriáli Episodes.

Herečka Jennifer Aniston a jej snúbenec Justin Theroux sa vzali minulý týždeň na oslave, ktorá bola utajená a tvárila sa ako narodeninová párty pre Therouxa. Medzi hosťami nechýbali Anistonovej kolegyne zo seriálu Priatelia – herečky Lisa Kudrow a Courteney Cox. Tá bola dokonca družičkou.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #svadba #Matthew Perry #pozvanie #Matt LeBlanc

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....