Ariel Winter: Modlila som sa za väčšie prsia. Narástli a bola som nešťastná

Kým väčšina dievčat a žien by si želala väčšie a príťažlivejšie prsia, herečka Ariel Winter má trochu iný postoj. Hoci aj ona si ešte pred pár rokmi želala, aby bola kyprejšia. Splnilo sa jej to.

14.08.2015 00:00
debata
Herečka Ariel Winter pred zmenšením poprsia. Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Ariel Winter. Herečka Ariel Winter pred zmenšením poprsia.

V rozhovore pre magazín Glamour prezradila 17-ročná hrdinka obľúbeného seriálu Moderná rodinka, že prsia jej narástli doslova z jedného dňa na druhý. „Pamätám si, ako som bola na svadbe mojej sestry. Bola som plochá ako lata a hovorila si, bože, kiežby mi trošku narástli prsia. A oni naozaj narástli. Doslova zo dňa na deň. Lenže, rástli ďalej a ďalej. V pätnástich som mala veľkosť F,“ uviedla pre magazín brunetka.

Výsledkom napokon bolo rozhodnutie, že si svoje bujné vnady nechá chirurgicky zmenšiť. „V podstate som sa rozhodla, keď sme raz s kamoškou išli kupovať plavky. Nedokázala som nájsť jediné, ktoré by mi sadli. Cítila som sa nešťastná, hovorila som si, že budem musieť zostať sedieť doma a nepôjdem nikam s priateľmi, lebo si nemám čo obliecť,“ pokračovala Winter.

O pláne podstúpiť chirurgické zmenšenie poprsia sa vraj radila s kolegyňou Julie Bowenovou z Modernej rodinky, ktorá v seriáli stvárňuje jej vlastnú mamu. „Veľmi ma podporila a vyjadrila porozumenie nad tým, čo chcem spraviť. Skutočne mi to pomohlo,“ doplnila mladá hviezda, ktorá napokon zákrok podstúpila pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #poprsie #Ariel Winter #zmenšenie

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...