Priznanie seriálovej Venuše: Z pľacu som vzala veľa vecí na pamiatku

Záverečnou sériou Mad Men sa pre mnohých hercov skončila niekoľkoročná história a obdobie, počas ktorého pracovali na populárnom projekte. Jedna z jeho hviezd, herečka Christina Hendricks priznala, že spomienky si "poistila".

15.08.2015 08:30
debata
Herečky (zľava) January Jones, Elisabeth Moss a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
January Jones, Elisabeth Moss a Christina Hendricks Herečky (zľava) January Jones, Elisabeth Moss a Christina Hendricks spoločne na premietaní záverečnej série Mad Men.

V rozhovore v talkšou Watch What Happens Live! sa ryšavá kráska priznala, že si z nakrúcania vzala pár predmetov, ktoré súviseli s jej postavou sekretárky Joan. „Nie, šaty som si nebrala, mnohé z nich išli rovno do múzea a myslím si, že tam nejakú dobu aj pobudnú,“ prezradila herečka.

„Ale inak som si vzala skoro všetko, čo nebolo prilepené,“ zavtipkovala následne. „Vzala som si nejaké veci z Joaninho bytu. Mali pre mňa sentimentálnu hodnotu, napríklad náhrdelník s perom. A podobné drobnosti,“ doplnila Hendricks, ktorej práve postava v seriáli Mad Men priniesla celosvetovú slávu.

Druhá polovica záverečnej, v poradí siedmej série sa vysielala tento rok, pričom prvú vysielali už v roku 2007. Okrem Hendricksovej ponúkol seriál z prostredia reklamnej brandže priestor aj hercom ako Jon Hamm, John Slattery, January Jones či Elizabeth Moss.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #pamiatka #Mad Men #predmety #Christina Hendricks

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...