Fordova nútená pauza v nakrúcaní? To najlepšie, čo sa mohlo stať!

Americký filmár Lawrence Kasdan, ktorý je spoluautorom scenára siedmej epizódy sci-fi ságy Hviezdne vojny s podtitulom The Force Awakens, je presvedčený, že Harrisonovi Fordovi i celému štábu prospela pauza vo filmovaní.

15.08.2015 12:35
Harrison Ford Foto: ,
Harrison Ford na snímke z festivalu Comic Con.
debata

Tú si 73-ročný rodák z Chicaga a jeho kolegovia museli dať po tom, ako na Forda 12. júna v Pinewood Studios neďaleko Londýna spadli dvere vesmírnej lode Millennium Falcon. Stroj v Hviezdnych vojnách pilotuje jeho postava Han Solo. Vyšetrenia v John Radcliffe Hospital ukázali, že herec si zlomil ľavý členok a neskôr sa musel podrobiť operácii. Nakrúcať nemohol dva mesiace.

„Stala sa zvláštna vec. Mali sme určitý čas pauzu, a keď sa Harrison vrátil, rozžiaril celé to miesto. Bol zábavný, príjemný a nápomocný mladším kolegom. Rovnako milo sa správal aj ku starším spolupracovníkom. Bolo to úžasné,“ vyjadril sa Kasdan, ktorému sa veľmi páčilo, ako Ford pristupoval k celému projektu.

"Myslím si, že bol nadšený už odvtedy, ako si prečítal prvú verziu scenára. Potom si s režisérom J.J. Abramsom podrobne prešli všetko, čo sme naplánovali. S Harrisonom sa úžasne spolupracuje, pokiaľ ide o príbeh a jednotlivé postavy,“ doplnil scenárista.

Príbeh snímky Star Wars: The Force Awakens by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI – Návrat Jediov (1983). Okrem spomínaného Forda sa v nej predstavia napríklad aj Carrie Fisher, Mark Hamill, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong. Snímku uvedú do slovenských kín 17. decembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #Harrison Ford #nakrúcanie #Hviezdne vojny

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....