Elton John žaluje francúzske médiá, nerešpektujú vraj jeho súkromie

Známy britský spevák Elton John sa rozhodol pohnať pred súd tri francúzska bulvárne médiá, pretože "nerešpektujú jeho právo na súkromie".

16.08.2015 00:00
Spevák Elton John a jeho partner David Furnish Foto: ,
Spevák Elton John a jeho partner David Furnish.
debata (1)

Dôvodom je, že vypustili „nepodložené fámy“ o jeho zdraví a o jeho životnom partnerovi, napísala agentúra AFP s odvolaním na oznámenie Johnovho právnika.

„Sir Elton John a David Furnish, ktorých som advokátom, poverili moju kanceláriu, aby súdnou cestou riešila porušenie práva na rešpektovanie súkromného života, ktorého sa dopustili Closermag.fr, TéléStar.fr a VSD tým, že vypustili nepodložené fámy o ich zdraví,“ uviedol vo vyhlásení advokát Vincent Toledano.

Na otázku AFP spresnil, že predvolanie bude vydané v pondelok súdom v Nanterre pri Paríži. Britský spevák a skladateľ a jeho manžel „už nebudú viac tolerovať porušovanie svojho súkromia a využívanie svojej známosti a svojich fotografií na komerčné účely vo Francúzsku“, dodal vo vyhlásení Toledano.

Server Closermag.fr minulý týždeň prišiel so správou, že Elton John bol 29. júla v Monaku hospitalizovaný po prepitej noci. V nemocnici vraj strávil týždeň. Umelec so svojim partnerom trávi tohtoročné leto na Azúrovom pobreží.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #súkromie #žaloba #Elton John #médiá #David Furnish

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...