A predsa sú pár?! Rihannu znovu videli so slávnym jazdcom F1!

Žeby predsa len niečo bolo na tých klebetách? Speváčka Rihanna sa za niekoľko dní už niekoľkýkrát objavila po boku Lewisa Hamiltona. Randia vari spolu?

17.08.2015 00:00
Rihanna Foto: ,
Barbadoská speváčka Rihanna.
debata

Prvé šuškandy okolo vzťahu barbadoskej rodáčky a jazdca F1 sa objavili pred pár dňami, keď sa obaja prominenti ocitli v jednom termíne na speváčkinom rodnom ostrove. Počas tradičného karnevalu sa síce zabávali oddelene, ale podľa nemenovaných zdrojov napokon skončili za dverami jedného klubu a VIP salónika.

Aby to nestačilo, už o dva dni sa mnohonásobná držiteľka rozličných hudobných cien a rovnako úspešný pilot F1 objavili na pobreží Barbodosu počas zábavy v mori na vodných atrakciách. A do tretice ich načapali bok po boku len uplynulý víkend.

Dvadsaťsedemročná Rihanna sa v piatok objavila na Manhattane vo vychytenom nočnom klube Griffin. Hamilton dorazil len pár minút po nej. Vo vnútri ich však už viacerí hostia videli spoločne. Údajne sa skvelo zabávali, Rihanna sa neustále smiala a vyzerala spokojne. Nežnosti či bozky však zdroje nepotvrdili.

Speváčku sa dlhodobo snažili médiá dať dokopy s hercom Leonardom DiCapriom, ale ich románik sa nikdy nepotvrdil. Nedávno bolo zase hviezdu vídať viackrát v spoločnosti futbalistu Karima Benzemu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #Rihanna #vzťah #rande #klebety

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....