Buďte hrdí na to, kým ste, odkázala mladým slávna lesbička

Americká moderátorka Ellen DeGeneres, ktorej v nedeľu udelili Teen Choice Award pre najlepšiu komičku, vyzvala počas preberania ocenenia mladých ľudí, aby boli vždy sami sebou.

18.08.2015 00:00
Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej... Foto: ,
Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej manželka - herečka Portia de Rossi.
debata (3)

„Teší ma, že ste si vybrali práve mňa. No v mojom živote boli aj chvíle, keď som nepatrila medzi vyvolených, pretože som bola iná. Chcem, aby každý z vás vedel, že tým, čo vás teraz odlišuje, neskôr vyniknete,“ uviedla moderátorka, ktorá sa otvorene hlási k homosexuálnej orientácii. Na ceremoniál ju sprevádzala manželka – herečka Portia De Rossi.

Speváčka Britney Spears si domov odnášala cenu...
Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej...
+21Herec Skylar Astin na vyhlásení cien Teen...

„Mali by ste byť hrdí na to, že ste iní. Mali by ste byť hrdí na to, kým ste. Prijmite to, akí ste, pretože byť výnimočným je veľmi veľmi dôležité. Zapadnúť niekam nie je to, na čom skutočne záleží. Ide o to byť osobitý a sám sebou,“ vyjadrila sa 57-ročná rodáčka z Metairie v Louisiane.

Ellen Lee DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritiky i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše troch desiatok cien Daytime Emmy od začiatku vysielania relácie. Venuje sa aj bytovému dizajnu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #cena #príhovor #moderátorka

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...