Hirsch sa priznal k napadnutiu producentky. Stále si detaily nepamätá

Americký herec Emile Hirsch sa priznal k napadnutiu viceprezidentky spoločnosti Paramount Digital Entertainment Daniele Bernfeld, ku ktorému došlo 25. januára na párty počas filmového festivalu Sundance v Utahu.

18.08.2015 18:23
Emile Hirsch Foto: ,
Herec Emile Hirsch na filmovom festivale Sundance.
debata

Tridsaťročný rodák z Los Angeles uzavrel s prokurátorom dohodu o vine a treste, na základe ktorej strávi 15 dní vo väzení, musí zaplatiť pokutu 4750 dolárov (v prepočte 4280 eur) a absolvovať 50 hodín verejnoprospešných prác. Po splnení týchto podmienok mu následne vymažú záznam z registra trestov.

Hirsch sa počas spomínaného incidentu Bernfeld najprv spýtal, prečo sa tvári tak nepríjemne a následne jej povedal, že je „bohaté decko, ktoré by nemalo byť na Sundance“. Bernfeld sa potom podľa vlastných slov od Hirscha vzdialila a sadla si k stolu, no ten k nej o chvíľu na to zozadu pristúpil a chytil ju pod krk. Potom ju stiahol na zem, sadol si na ňu a začal ju škrtiť.

Herca nakoniec odtrhli dvaja ďalší ľudia. Po príchode polície tvrdil, že s Bernfeld sa iba pohádal a vypil tri alebo štyri poháriky. Policajti si však všimli, že Bernfeld mala červený krk aj hrudník, čo potvrdzuje jej verziu incidentu. Hercov hovorca pre portál TMZ uviedol, že Hirsch v inkriminovanú noc vypil veľké množstvo alkoholu a z incidentu si takmer nič nepamätá. O niekoľko dní neskôr sa prihlásil na protialkoholické liečenie.

„Uvedomujem si, že to, čo som spravil, bolo absolútne nesprávne, bezohľadné a nezodpovedné. Neexistuje ospravedlnenie toho, že si ten incident nepamätám. Ja som do seba dostal tie chemikálie,“ uviedol herec na pondelkovom súdnom pojednávaní. Bernfeld zas prostredníctvom svojho právnika vyhlásila, že Hirschov trest je nedostatočný.

debata chyba
Viac na túto tému: #napadnutie #priznanie #Emile Hirsch

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...