Affleck s manželkou vzali deti do Disneylandu. Jeden druhého ignorovali!

Kvôli deťom sa slávni hollywoodski manželia Jennifer Garner a Ben Affleck, momentálne v rozvodovom konaní, vybrali spoločne do Disneylandu. Ich správanie sa však žiadnu idylku vraj nepripomínalo.

19.08.2015 08:40
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.
debata

Ako uvádza magazín People s odvolaním sa na nemenovaný zdroj, medzi bývalými partnermi „nefungovala takmer žiadna interakcia“. „Vyzerali napätí a nervózni. Nebolo im to príjemné,“ pokračoval informátor, ktorý údajne videl dvojicu na vlastné oči.

Rodičia troch ratolestí sa údajne snažili tváriť pred deťmi spokojne, ale väčšinou sa snažili byť s nimi bez partnera. „Vlastne ani raz neboli skutočne všetci spolu,“ komentoval zdroj. Ďalší návštevník parku, na ktorého sa odvoláva spoločenský magazín, uviedol, že „ani jeden z partnerov nevyzeral šťastne“.

Dôvod, prečo sa niekdajší ukážkový hollywoodsky párik vybral spoločne do Disneylandu, boli Affleckove narodeniny. Ako darček ku svojim 43. narodeninám si vraj želal jediné – byť so svojimi deťmi. „Vždy ich kládli na prvé miesto. Na tom sa nič nezmenilo,“ podotkol zdroj z okolia páru, ktorý je momentálne v rozvodovom konaní.

V súvislosti s Affleckom tiež médiá tvrdia, že mal románik s opatrovateľkou detí. Herec to odmietol potvrdiť aj komentovať. Ticho zostáva zatiaľ aj spomenutá dáma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Ben Affleck #Jennifer Garner #šťastie #Disneyland #výlet

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...