Nočná mora Rosie O'Donnell sa skončila

Našli nezvestnú dcéru Rosie O'Donnell. Chelsea O'Donnell, ktorá zmizla 11. augusta aj so svojím psom, objavili v Barnegate v New Jersey.

19.08.2015 15:00
Rosie O'Donnell Foto: ,
Televízna osobnosť Rosie O'Donnell na "Howard Stern's Birthday Bash".
debata

Nezvestnú Chelsea O'Donnell, dcéru americkej herečky a moderátorky Rosie O'Donnell, objavila polícia v utorok v Barnegate v New Jersey. Stalo sa tak iba pár hodín po tom, ako 53-ročná herečka verejnosť informovala o jej zmiznutí, pričom sa vyjadrila, že situácia je vážna, pretože tínedžerka prestala brať lieky a potrebuje byť pod dohľadom lekára. Sedemnásťročné dievča ušlo z domu v meste South Nyack, ktoré sa nachádza asi 40 kilometrov severne od New Yorku, 11. augusta aj so svojím psom.

Polícia zo South Nyacku začala po dievčati pátrať už v nedeľu. Ochrancovia zákona potom v utorok upozornili príslušné orgány v Barnegate, že Chelsea by sa mohla zdržiavať v jednom z miestnych domov. Policajti sa podľa hovorcu barnegatskej polície Keitha Germaina vybrali na určené miesto, pričom človek, ktorý im otvoril, najprv popieral, že je Chelsea vnútri. Hliadka však odmietla odísť, kým dievča nevyjde. Tínedžerka sa napokon ukázala a odišla s policajtmi. „Chelsea sa našla a je v bezpečí na policajnej stanici. Ďakujem vám všetkým za pomoc,“ napísala moderátorka na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. Zatiaľ nie je známe, aký vzťah má herečka k ľuďom, u ktorých sa jej dcéra zdržiavala.

Najstarším synom komičky je Parker Jaren O'Donnell, ktorého si adoptovala ešte v roku 1995. V rokoch 2004 – 2007 bola jej manželkou Kelli Carpenter. Spoločne si adoptovali spomínanú Chelsea a syna Blakea. Ďalšiu dcéru Vivienne porodila Carpenter po umelom oplodnení. O'Donnell je tiež matkou Dakoty, ktorú si v roku 2013 adoptovala s druhou manželkou Michelle Rounds. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #zmiznutie #Chelsea O'Donnell

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...