Shannen Doherty má rakovinu prsníka. Súdi sa pre poistenie

Americká herečka Shannen Doherty, známa najmä ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), má rakovinu prsníka.

20.08.2015 15:55
People-Shannen Doherty Foto: ,
Herečka Shannen Doherty a jej manžel Kurt Iswarienko na archívnej fotografii.
debata

Štyridsaťštyriročná rodáčka z Memphisu to potvrdila po tom, ako portál TMZ zverejnil detaily z herečkinej žaloby voči účtovníckej firme Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson za nezaplatenie zdravotnej poistky, v ktorej sa jej ochorenie spomína.

„Áno, mám rakovinu prsníka a v súčasnosti podstupujem liečbu. Naďalej normálne jem, cvičím a zostávam pozitívne naladená. Som vďačná svojej rodine, priateľom a lekárom za ich podporu a, samozrejme, aj mojim fanúšikom, ktorí stoja pri mne,“ uviedla pre magazín People herečka, ktorej podľa súdnych dokumentov diagnostikovali rakovinu v marci.

Lekár jej vtedy povedal, že rakovina sa jej v tele rozšírila v roku 2014, keď nebola poistená, pričom ak by poistená bola a mohla by navštíviť lekára, tak by ochorenie zachytili a pravdepodobne aj vyliečili skôr. Tým by sa vyhla prípadnej chemoterapii a mastektómii, ktoré ju teraz pravdepodobne čakajú.

Doherty tvrdí, že za tieto problémy môže práve spomínaná firma Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson, ktorá spravovala jej financie do februára 2014. Rok predtým však zabudli zaplatiť faktúru za poistenie na rok 2014, čo malo za následok zrušenie herečkinej poistnej zmluvy. Tú sa jej podarilo obnoviť až tento rok v marci. Predstavitelia Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson herečkine obvinenia odmietajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #poistenie #súd #žaloba #rakovina prsníka #Shannen Doherty

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...