Dr. Dre sa kajá, mrzí ho jeho násilie voči ženám

Obvinenia z napadnutia vyplávali opäť na povrch v súvislosti s filmom Straight Outta Compton o rapperovej niekdajšej skupine N.W.A.

23.08.2015 03:00
Raper Dr. Dre. Foto: ,
Raper Dr. Dre.
debata

Americký rapper a producent Dr. Dre sa ospravedlnil za násilie, ktorého sa mal dopustiť v minulosti na ženách. Päťdesiatročný rodák z Comptonu v Kalifornii tak urobil po tom, čo viacero údajných obetí kritizovalo film Straight Outta Compton (2015) o hudobníkovej niekdajšej skupine N.W.A za to, že ignoruje Dreho násilnícku minulosť. Novinárka Dee Barnes, rapperova expriateľka Michel'le a speváčka Tairrie B tvrdia, že ich Dre v minulosti napadol, pričom v súvislosti s filmom tieto obvinenia opäť vyplávali na povrch.

„Ospravedlňujem sa ženám, ktorým som ublížil,“ uviedol Dre vo vyhlásení, ktoré zverejnil denník The New York Times. „Hlboko ľutujem, čo som urobil. Viem, že to navždy ovplyvnilo životy nás všetkých. Pred 25 rokmi som bol mladý muž, ktorý pil príliš veľa. To ale nie je ospravedlnenie za to, čo som urobil. Som ženatý 19 rokov a každý deň sa snažím byť lepším mužom pre svoju rodinu. Robím všetko, čo môžem, aby som sa viac nepodobal tomu mužovi,“ vyhlásil Dre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dr. Dre #Paper #obvinenia

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...