Manžel túži umrieť v mojom náručí, vyznala sa utrápená Celine Dion

Vyše dvadsaťročné manželstvo speváčky Celine Dionovej a jej niekdajšieho manažéra Reného Angelila prechádza ťažkými skúškami. Láska nechýba, ale zdravie áno. Angélil bojuje s rakovinou hrdla a údajne je jeho stav veľmi vážny.

25.08.2015 12:40
Celine Dion a jej manžel René Angélil Foto: ,
Speváčka Celine Dion a jej manžel René Angélil na archívnej snímke.
debata

Hudobná diva sa v rozhovore vyznala, že už spolu s manželom hovorili o jeho odchode. Vyjadril vraj želanie, aby v čase smrti bola Celine pri ňom. „Opýtala som sa ho: Máš strach? Rozumiem ti. Hovor o tom so mnou,“ vyznala sa speváčka pre USA Today.

„René mi hovorí, chcem zomierať v tvojom náručí. A ja mu na to, áno, budem tam. Umrieš v mojom objatí,“ pokračovala 47-ročná speváčka, ktorá už v minulosti čelila manželovej zákernej chorobe. Vtedy sa mu podarilo vyliečiť, ale ako sa ukázalo, rakovina si našla cestu späť.

Práve Angelil ju vraj požiadal, aby napriek jeho chorobe prijala opätovné angažmán v Las Vegas. Kanadská rodáčka tam koncertuje niekoľko dní v mesiace, ale priznáva, že keď nie je doma, jej mužská polovička je z toho veľmi nesvoja.

Podľa rozhovoru pre USA Today je Dion už očividne zmierená, že jej manžel možno čoskoro odíde. „Mojou úlohou je povedať mu, že budeme v pohode. Postarám sa o naše deti a on sa na nás bude pozerať z iného miesta,“ uviedla Dion, ktorá sa s Angélilom zoznámila začiatkom 90-tych rokov. Zosobášili sa v roku 1994.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #rakovina #Céline Dion #Rene Angelil #umieranie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...