Bez mejkapu ako dievčatko! Slávna porotkyňa šokuje fotkou z postele

Niektoré hviezdy by bez mejkapu ani nevyniesli smeti. Ale speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Fernandez-Versini vyzerá nenalíčená hádam ešte lepšie než "v plnej poľnej".

25.08.2015 17:38
debata (1)

Morning.. #messyhurrdontcurr

Fotka uverejnená používateľom Cheryl (@cherylofficial),

Tridsaťdvaročná speváčka, ktorú si svet viac pamätá pod jej pôvodným menom Cheryl Cole, sa odfotografovalo ráno po prebudení v posteli a momentku so žiarivým úsmevom zverejnila na svojom Instagrame. To, že zožala množstvo pochvalných odkazov a nadšených reakcií, azda nikoho neprekvapí.

Nenalíčená a usmiata Cheryl totiž vyzerá na fotografii mimoriadne dobre. Napriek nabitému pracovnému programu sa bývalá členka dievčenskej formácie Girls Aloud vyznala, že prežíva veľmi radostné a príjemné obdobie. Vo Veľkej Británii opäť úraduje v porote populárnej speváckej šou X Factor.

Hoci prvú epizódu z kastingov odvysielajú až túto sobotu, Cheryl spoločne s ďalšími kolegami už absolvovala návštevy viacerých britských miest, kde sa tisícky záujemcov snažili zaujať svojím speváckym prejavom. Či zo súťaže vzíde taká hviezda, ako kedysi One Direction, však ukáže len čas.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #líčenie #mejkap #ráno #Cheryl Fernandez-Versini

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...