Žiaden rozchod, dosť bolo klebiet, vyhlasuje Horan z One Direction

Niall Horan, člen britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction, poprel nedávne správy o rozpade formácie.

27.08.2015 18:18
One Direction Gallery Foto: ,
Členovia formácie One Direction so svojím objaviteľom - producentom Simonom Cowellom (štvrtý zľava) - jednotliví členovia na snímke zľava - Niall Horan, dnes už odídený Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles a Liam Payne.
debata

Dvadsaťjedenročný interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter uviedol, že formácia, ktorá je v súčasnosti na On the Road Again Tour, si plánuje dať na budúci rok „zaslúženú prestávku“.

„Takže, už bolo dosť klebiet. Nerozpadáme sa, ale na budúci rok si dáme zaslúženú prestávku. Nemusíte sa báť, chceme toho dosiahnuť ešte veľa. Nemôžem sa dočkať, keď budete počuť našu novú hudbu a teším sa tiež na koncerty. Počas turné ponúkneme ešte nejaké nové skladby,“ napísal Horan.

Britský denník The Sun priniesol v pondelok správy, podľa ktorých by sa členovia skupiny mali od marca budúceho roka sústrediť na sólové projekty. Predtým by však fanúšikom a fanúšičkám mali ponúknuť piaty album, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nie sú známe.

„Chalani sú spolu už päť rokov, čo je pre hocijaký boyband neuveriteľná doba. Plným právom si zaslúžia minimálne ročnú prestávku, aby sa mohli venovať vlastným projektom. Panujú medzi nimi dobré vzťahy a všetci sa na tomto rozhodnutí zhodli na sto percent,“ uviedol nemenovaný zdroj pre The Sun. Hovorca skupiny Simon Jones sa k správam o rozpade formácie odmietol vyjadriť a označil ich za špekulácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozpad #One Direction #Niall Horan #dementovanie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...