Tehotná a naostro! Kim Kardashian odhalila prsia pod tenučkou látkou

Ani tehotenstvo nezmenilo nič na odevnom štýle jednej z najslávnejších celebrít súčasnosti. Kim Kardashian pôsobí stále vyzývavo. A svoje prednosti si nestráži.

26.08.2015 11:24
debata (1)
Tehotná Kim Kardashian v priehľadných... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Tehotná Kim Kardashian v priehľadných maxišatách odhalila svoje prednosti.

V pondelok, keď sa vybrala k svojmu chiropraktikovi, zvečnili tehotnú manželku rapera Kanye Westa pred vstupom do budovy. Kim si paparazzov nevšímala a veselo štebotala s kamarátkou. Asi si však neuvedomila, že pod tenučkými čiernymi maxišatami, ktoré mala na sebe oblečené, vidieť viac než by si želala. Alebo si to želala?

Ktohovie. Každopádne výsledkom sú momentky poprsie presvitajúceho spod elastického modelu. Kardashian sa však už pred pár týždňami predviedla v rámci svojho druhého tehotenstva celkom nahá. Spravila tak po tom, čo sa množili obvinenia a fámy, že svoju graviditu len predstiera.

Televízna hviezda sa v utorok stala najsledovanejšou osobou na sieti Instagram, pričom predbehla aj speváčku Beyoncé Knowles. V prvej desiatke sa nachádzajú aj ďalšie tri sestry slávnej brunetky – Kendall Jenner, Kylie Jenner a Khloe Kardashian. Jediným mužským zástupcom v nej je Justin Bieber. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #tehotenstvo #Kim Kardashian #priehľadné

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...