Bisexuálna dcéra slávnych rodičov? Lily Rose Depp má v tom jasno

Len šestnásťročná dcéra speváčky Vanessy Paradis a herca Johnnyho Deppa Lily Rose Depp vyvolala záujem verejnosti ako nová múza značky Chanel. Teraz viac rezonujú informácie z jej súkromia.

26.08.2015 16:41
Chanel - Haute Couture - jeseň-zima 2015 -... Foto: ,
Slávne dcéry slávnych rodičov. Na snímke Lily-Rose Depp (vpravo) a Lily Collins prichdázajú na prehliadku Chanel.
debata

Pôvabná mladá dáma sa totiž verejne priznala k tomu, že sa nepovažuje za stopercentne heterosexuálnu, pričom svoju sexualitu označila za premenlivú. Lily Rose tak urobila v rámci projektu Self Evident Truths, v rámci ktorého by sa na Instagrame malo verejne prihlásiť k inej ako 100-percentnej heterosexualite 10 000 osôb.

Celebritná dcéra tak spravila údajne aj preto, že autor myšlienky, umelec iO, je jej kamarátom. Na mikroblogovacej sieti sa dokonca s ním odfotografovala.

Lily Rose Depp sa aj napriek mladému veku nedávno objavila na prehliadke haute couture módneho domu Chanel a následne sa jej tvár objavila v reklamách na okuliare tejto slávnej značky. Dcéru francúzskej speváčky a herečky Vanessy Paradisovej si údajne dizajnér Karl Lagerfeld zamiloval na prvý pohľad a rovnako ako jej slávnu mamu aj Lily považuje za múzu a moderné stelesnenie Chanel ženy.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #Instagram #priznanie #Lily Rose Depp

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...