Sťahovanie do Londýna? Angelina vraj hľadá miesto pre rodinu i kariéru

Žili už vo Francúzsku aj na oboch stranách Ameriky, najnovšie sa vraj slávna manželská dvojica Angelina Jolie a Brad Pitt obzerá po byte v Londýne.

27.08.2015 16:45
Herečka Angelina Jolie počas svojho príhovoru v... Foto: ,
Herečka Angelina Jolie cestuje po svete kvôli humanitárnej kríze. Londýn by bol pre ňu údajne lepšou domovskou základňou.
debata

Ako informuje magazín US Weekly, štyridsaťročná herečka a režisérka vraj už poverila svoj tím hľadaním vhodnej nehnuteľnosti, do ktorej by sa mohla presťahovať s celou rodinou. Dôvodom má byť Jolieovej snaha o väčšiu angažovanosť v rámci svojich aktivít ambasádorky Úrady komisára OSN, ale tiež európskej politiky, tvrdí magazín.

Herečka a jej partner vraj už dostali tip na luxusný dom v hodnote 39 miliónov dolárov, ktorý sa nachádza vo Westminsteri. Suma za nehnuteľnosť je však pomerne vysoká a tak sa hollywoodski manželia neponáhľajú a zvažujú, či sa táto investícia vyplatí.

Jolie sa momentálne s Pittom stretáva okrem spoločnej domácnosti aj na pracovnom pľace. Dcéra herca Jona Voighta totiž s manželom dokončuje nakrúcanie svojho ďalšieho filmu – drámy By the sea. Okrem réžie si v nej aj zahrala. Pred pár týždňami sa na internete objavil prvý trailer k filmu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #kariéra #Politika #Angelina Jolie #Brad Pitt #sťahovanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...