Neznášam ľudí, ktorí si ma tajne fotia, vyhlasuje Daniel Craig

Byť celebritou a hviezdou má svoje príjemné, ale aj tienisté stránky. Neustála pozornosť môže byť oboma. Pre herca Daniela Craiga má v sebe aj niekoľko poriadne nepríjemných momentov.

28.08.2015 00:00
Daniel Craig Foto: ,
Herec Daniel Craig na fotostretnutí s novinármi v rámci propágacie novej bondovky Spectre v Ríme.
debata

V rozhovore pre magazín DuJour sa 48-ročný predstaviteľ agenta 007 vyznal, že k fanúšikom sa snaží byť čo najmilší a vyhovieť im. „Rozdávam autogramy celý deň a na záver večera spravím aj pár fotografií. Ale ak ma niekto fotografuje celú noc v bare, to ma dokáže poriadne nas..ť,“ uviedol herec.

„Ak sa ma spýtate, možno poviem áno, ale príďťe ku mne a opýtajte sa: Odfotili by ste sa so mnou? Ak ma fotografujete potajme, je prirodzené, že som z toho vytočený,“ pokračoval Craig. Doplnil tiež, že mnohí ľudia si myslia, že preháňa a nevidia nič zlé na tom, že niekoho tajne fotografujú.

Herec, ktorý je ženatý s kolegyňou Rachel Weiszovou, si nostalgicky aj zaspomínal na časy, keď ešte ľudia nemali mániu všetko zachytávať objektívmi. „Keď som v roku 2006 točil Casino Royale, mobily sa už používali, ale nikto nepoužíval foťáky. Alebo platili pravidlá. Ak vás niekto odrazu začal bez vášho vedomia fotografovať, mohli ste mu vynadať a poslať ho do čerta,“ vysvetlil britský rodák. Vraj mu tiež chýba život, ktorý ako rodák z ostrovov miloval. „Rád som chodil do krčiem, vypiť si do pubov, hľadal som nové miesta, rád som sa socializoval. To však má dnes už svoje limity,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #celebrita #Daniel Craig #fotografovanie #hnev #potajme

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...