Na materskej sa dlho neohreje, Mirgová už chystá návrat na scénu

Slovenská speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa nedávno stala matkou a svoju lásku s dlhoročným priateľom pred niekoľkými dňami spečatila sobášom, by sa každú chvíľu chcela vrátiť na scénu.

28.08.2015 09:30
Dominika Mirgová Foto:
Speváčka Dominika Mirgová.
debata

„Chcem sa opäť vrátiť na scénu, opäť chcem začať koncertovať, chýbajú mi fanúšikovia, chýba mi tá atmosféra, natáčanie a to všetko okolo toho,“ povedala v rozhovore. Interpretka zažíva v súčasnosti podľa vlastných slov najkrajšie obdobie svojho života. „Cítim sa krásne, prežili sme najkrajší deň v mojom živote, pre mňa druhý – ešte narodenie Peťka – a som spokojná. Mám manžela, dieťa, mám všetko, čo som chcela,“ poznamenala.

Populárna rodáčka z Trnavy však popri rodine nezabúda na svojich fanúšikov, pre ktorých už vymýšľa nové skladby. „Možno teraz vznikne nejaká pesnička o tom, že som vydatá alebo vznikne pesnička o tom, že sa chcem začať konečne baviť, že to zase začína žiť, začne diskotéková sezóna, klubová, čiže uvidíme. Máme teraz veľa tromfov v rukáve. Spravila som zároveň vec s Robertom Burianom, tak čakáme, kedy sa to celé dá dokopy, behom dvoch týždňov budeme točiť videoklip, ktorý pevne verím, už čoskoro vyjde von,“ uviedla Mirgová, ktorá plánuje tento rok vydať i nový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #kariéra #svadba #návrat #Dominika Mirgová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...