Gibsonovi odľahlo, neobvinia ho z napadnutia fotografky

Polícia prípad prešetrila a prišla k záveru, že sa skutok nestal.

04.09.2015 12:00
Mel Gibson Foto: ,
Herec a režisér Mel Gibson na archívnej snímke.
debata

Austrálsko-amerického herca a filmára Mela Gibsona nebudú stíhať pre údajné napadnutie fotografky Kristi Miller, ku ktorému podľa jej slov došlo v druhej polovici augusta, keď ho fotila spolu s jeho priateľkou Rosalind Ross. Magazín People o tom informoval hercov právnik Christopher Murphy. „Polícia dôkladne prešetrila tvrdenia fotografky zo Sydney a prišla k záveru, že neexistuje dôkaz, na základe ktorého by mali obviniť môjho klienta Mela Gibsona,“ vyjadril sa Murphy.

Miller, ktorá pracuje pre denník The Daily Telegraph, obvinila Gibsona, že ju slovne i fyzicky napadol. Incident sa podľa nej stal v blízkosti kina na Oxford Street v Paddingtone v Sydney, pričom podľa Miller konflikt ukončila až partnerka 59-ročného rodáka z mesta Peekskill v štáte New York. „Fotila som Mela a jeho priateľku, a keď som sa otočila, silno ma udrel do chrbta. Šokovalo ma to, pretože som to nečakala. Neviem, či do mňa vrazil rukami alebo lakťom,“ povedala fotografka pre The Daily Telegraph. „Myslela som, že ma udrie do tváre. Pľul na mňa a kričal, nazval ma psom, povedal, že nie som ľudská bytosť a že skončím v pekle,“ doplnila.

Gibson prostredníctvom svojho hovorcu Alana Nieroba obvinenia poprel ešte v auguste a označil ich za výmysel. „Táto fotografka obťažovala pána Gibsona a jeho priateľku. Opakovane ju žiadal, aby prestala, no neurobila to. K fyzickému kontaktu nedošlo, jej príbeh nemá s pravdou nič spoločné,“ uviedol Nierob. K tomu, či herec Miller urážal, sa však nevyjadril. „Môj klient od začiatku tvrdil, že tieto škandalózne obvinenia nie sú pravdivé. Je spokojný, že polícia po rozhovoroch so svedkami a preskúmaní záznamov z bezpečnostných kamier a ďalších dôkazov dospela k názoru, že nič nedokazuje jeho vinu. Ten príbeh je celý vymyslený,“ uzavrel Murphy.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #napadnutie #Mel Gibson

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....