Hviezdička zo Superstar Křováková: Plány na jeseň má pestré

Česká speváčka Sabina Křováková známa z tretej série Česko Slovenskej SuperStar (2013) pripravuje pre svojich fanúšikov nové videoklipy.

07.09.2015 08:00
Speváčka Sabina Křováková. Foto: ,
Speváčka Sabina Křováková.
debata

„Jeden sme natáčali koncom augusta a vyjsť by mal každú chvíľu a druhý budeme točiť hneď potom, ten pôjde von tak o mesiac. Stále na tom pracujeme, celé víkendy natáčame,“ priblížila Křováková.

Prvý klip by sa podľa jej slov mal niesť v letnom duchu. „Bude to taký veselý letný klip, točili sme ho na lúke,“ prezradila 23-ročná rodáčka z Děčína. „Ja som bola s tými klipmi vždy taká zabrzdená, takže to teraz musím všetko naraz vypáliť,“ zasmiala sa.

Mladá rockerka sa teší, že jej vlastnú tvorbu fanúšikovia po účasti v známej speváckej šou prijali veľmi pozitívne. „Cez leto sme každý týždeň koncertovali, hrali sme veľké festivaly ako Rock For People alebo Sázavafest, stáli sme na veľkých stageoch… Som šťastná, že sa nám to podarilo a teší ma, že ľudia po SuperStar prijali aj moju vlastnú tvorbu, moje vlastné pesničky,“ poznamenala spokojne.

Na jeseň ju čaká viacero koncertov. „Celkom veľa teraz hráme, čoskoro sa chystáme na rôzne pivné slávnosti a vinobrania,“ uviedla Křováková.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #videoklip #hudba #jeseň #plán #Superstar #Sabina Křováková

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...