Koho to zvádza krásna Kanócz pred kamerami? Loj to nie je

Herečka Zuzana Kanócz si z času na čas odbehne z materskej dovolenky pred kamery.

07.09.2015 13:00
Zuzana Kanócz a Ľuboš Kostelný Foto:
Zuzana Kanócz pri nakrúcaní klipu Prach Prikryl Nás.
debata

Hoci si herečka Zuzana Kanócz momentálne vychutnáva materskú dovolenku a očakáva narodenie druhého potomka, z času na čas si predsa len „odbehne“ pred kamery. A urobila tak aj nedávno, keď povedala „áno“ na účinkovanie vo videoklipe Prach Prikryl Nás skupiny Čisté Tvary. Pred kamerou si zahrala spolu s hereckým kolegom Ľubošom Kostelným, v epizódnej postave sa predviedla aj Rebeka Poláková. Kanócz dokonca pred kamerami Kostelného zvádzala. Ako sa jej nakrúcanie klipu páčilo?

„Nakrúcanie bolo veľmi príjemné, aj keď trošičku náročnejšie. Som poctená, že som mohla spolupracovať na videoklipe pre Čisté Tvary, bol to pre mňa zážitok  a zo srdca prajem pesničke úspech,“ povedala.

Zuzana Kanócz a Ľuboš Kostelný pri nakrúcaní...
Zuzana Kanócz a Ľuboš Kostelný pri nakrúcaní...
+4Zuzana Kanócz a Ľuboš Kostelný pri nakrúcaní...

Spoluprácu pred kamerou s trojicou hercov si pochvaľoval aj líder kapely Čisté Tvary, Juraj Péč. „Ľubo aj Zuzana sú výborní herci, skvelí ľudia a veľkí profesionáli. Pre nás je veľkým komplimentom fakt, že ku spolupráci ich presvedčila najmä skladba samotná.“

Klip sa nakrúcal v najväčšom barokovom kaštieli na Slovensku, vo Veľkom Bieli. „Počas dôb komunizmu bol v tejto barokovej "perle“ zriadenýl ženský ústav pre duševne choré. Kus z týchto zvláštnych energií je tam cítiť dodnes," dodal Juraj Péč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanócz #nakrúcanie #klip #Čisté Tvary

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....