Aj ja som kedysi kradla úlohy starším herečkám, priznáva Anne Hathaway

Anne Hathaway je vraj vyrovnaná s tým, ako to v Hollywoode chodí - že mladšie krásky berú príležitosti starším herečkám.

08.09.2015 08:00
Anne Hathaway Foto: ,
Herečka Anne Hathaway v šatách z dielne dizajnéra Richarda Nicolla.
debata

Hollywood je neúprosný, najmä čo sa pribúdajúcich rokov týka. A uvedomuje si to aj herečka Anne Hathaway, ktorá o tom porozprávala pre magazín Glamour. Mladé herečky len striehnu na príležitosť, aby mohli nastúpiť na miesta tých starších. A filmový biznis to využíva.

„Sama sa na tento stav nemôžem sťažovať, pretože ja sama som z toho profitovala. Keď som mala dvadsať, boli to skôr roly pre päťdesiatničky, ale ja som ich dostala. Dnes som tridsiatnička a občas sa pýtam ‚prečo tú rolu dostala 24-ročná herečka?‘ Ale pred rokmi som bola práve ja tou 24-ročnou herečkou. Človek z toho nemôže byť nešťastný, musí to brať tak, ako to je,“ povedala kráska, ktorú preslávil najmä film Diabol nosí Pradu.

Je celkom vyrovnaná s tým, že s pribúdajúcim vekom sa nedá nič robiť. „Všetko, čo môžem teraz robiť je dúfať, že som si urobila nejaké meno, že príbehy, ktoré nakrútim, budú chcieť ľudia vidieť a že dostanem ešte nejaké príležitosti nakrúcať príbehy.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Anne Hathaway #príležitosť

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....