Tragédia krásnej modelky! Pred mesiacom porôd, potom nehoda a kóma

Nehoda, ktorej vyústenie mohlo dopadnúť veľmi tragicky, sa stala holandskej topmodelke Yfke Sturmovej, ktorá v minulosti predvádzala napríklad pre slávnu značku Victoria's Secret.

08.09.2015 14:27
debata
Holandská topmodelka Yfke Sturm na archívnej... Foto: Profimedia
Yfke Sturm Holandská topmodelka Yfke Sturm na archívnej snímke z roku 2007.

Tridsaťtriročná blondínka, ktorá sa tiež objavila na prehliadkach Valentino či Dior, skončila pred pár dňami v neapolskej nemocnici s viacerými zraneniami chrbtice, prasknutou lebkou a lekári nariadili uviesť ju do umelého spánku. Stalo sa tak po tom, čo Sturm na dovolenke v Taliansku spadla z motorového surfu a iný surfer do nej nechtiac narazil.

Hoci viaceré svetové médiá stále píšu o tom, že Yfke je v ohrození života, tieto správy popiera magazín People či nemecký portál magazínu OK! alebo portál Welt.de. Ako informoval modelkin manažér Freek Koster v pondelok pre nemeckú tlačovú agentúru, Yfke sa napokon prebrala z kómy. Malo sa tak stať už uplynulú sobotu.

Lekári však vyslovili prognózy, ktoré neznejú pozitívne. S vysokou pravdepodobnosťou sa totiž incident, ktorý sa odohral v letovisku Ischia, nezaobíde bez trvalých následkov.

Tragédia je o to výraznejšia, že pôvabná plavovláska sa len nedávno prvýkrát stala matkou. Začiatkom augusta porodila synčeka Alexandera. Ten zostal počas jej pobytu v nemocnici v opatere modelkinho partnera a jej rodiny. Ako však uviedol Koster, po prebratí z umelého spánku už Yfke držala synčeka v náručí. Na to, aby sa mohla presunúť do domácej starostlivosti, však bude potrebovať ešte veľa času.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #zranenie #kóma #surf #Yfke Sturm

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...