Ďalší zlý chlapec? Bullockovej nová láska má vraj problémovú minulosť

Po dlhom období, čo bola herečka Sandra Bullock single, sa konečne po jej boku objavil nový muž. Jeho totožnosť objavili médiá až postupne.

11.09.2015 00:00
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock na premiére filmu Minions.
debata

Má ísť o Bryana Randalla, ktorý momentálne pracuje ako fotograf. Dvojica sa objavila spoločne už na svadbe Jennifer Anistonovej a Justina Therouxa pred mesiacom. Keďže však Bullock vôbec nekomentuje svoje súkromie a vtedy ešte neznámeho fešáka nedokázali novinári vypátrať, nové detaily sa objavujú až postupne.

Podľa správ serveru Radaronline.com však nie sú len pozitívne. Ako uvádza portál, Randall má za sebou kriminálnu minulosť. Dôkazom by mala byť fotografia zhotovená na policajnej stanici tesne po zatknutí. A údajne sa v cele ocitol viackrát. Dôvodom bol alkohol za volantom, ale aj ďalšie nešpecifikované porušenie zákona.

Bullock pred pár rokmi prekvapila verejnosť, keď začala randiť s majiteľom motocyklovej predajne Jessem Jamesom, ktorý sa presadil tiež v niekoľkých televíznych reláciach. Potetovaný James s imidžom zlého chlapca sa s herečkou oženil, ale ich manželstvo sa rozpadlo po veľkej bulvárnej kauze, keď médiá objavili, že James slávnu manželku viackrát podviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #partner #minulosť #Sandra Bullock

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...