Divoká šou aj plejáda hitov - veteránka Madonna sa zase zvŕta na pódiu

Tanečnice pri tyči prezlečené za mníšky, bývalý boxer Mike Tyson na videu a non-stop dianie, tak vyzeral podľa agentúry AP prvý koncert Madonninho turné nazvaného Rebel Heart. V jeho rámci zavíta popová diva v novembri aj do Prahy.

11.09.2015 15:10
debata
Speváčka Madonna na turné v Montreale. Foto: SITA/AP, Ryan Remiorz
Madonna Speváčka Madonna na turné v Montreale.

Päťdesiatsedemročná speváčka predstavila nielen piesne zo svojho nedávno vydaného albumu, ale divákov potešila aj zmesou starých hitov, napríklad zrejme najznámejším hitom Like a Virgin. Prvýkrát od turné Blond Ambition z roku 1990 zaznela pieseň Material Girl, ale tiež skladba True Blue.

Šou odštartovala s videom s Mikom Tysonom, so spevákom vystupujúcim pod umeleckým menom Chance the Rapper a s Madonnou samotnou, ktorá sa vyslovila k rôznym témam, ako je cenzúra alebo diktátorstvo. Potom sa zniesla na scénu v klietke.

Speváčka Madonna počas úvodného koncertu jej...
Speváčka Madonna počas úvodného koncertu jej...
+3Speváčka Madonna počas úvodného koncertu jej...

Najväčších ovácií sa speváčka dočkala, keď zaspievala francúzsku pieseň La Vie en Rose od Edith Piaf. Publikum šalelo a spievalo s ňou a podľa AP mu ani nevadilo, keď Madonne vypadol text. Speváčka neskôr žartovala, že jej francúzština nie je najlepšia.

Počas dvojhodinového predstavenia vystriedala Madonna niekoľko kostýmov od návrhárov ako je Miuccia Prada, Jeremy Scott a Alexander Wang či módneho domu Gucci. Na záver sa zahalila do kanadskej vlajky a zaspievala Holiday, čím dostala publikum do varu.

Madonna sa chystá tiež do Česka, vystúpi v pražskej O2 aréne 7. novembra a kvôli veľkému záujmu aj o deň neskôr. Predpredaj vstupeniek na druhý koncert v cenách od 1150 do 5760 českých korún sa začal v marci. Turné Rebel Heart skončí v marci 2016 v Austrálii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #turné #Montreal #Madonna #Rebel Heart #tyč #divoká šou

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...