Roman Pomajbo: Popularitu berie, no občas má chuť ľudí...

Podľa obľúbeného herca sa netreba pred ľuďmi zamykať a uzatvárať.

15.09.2015 00:00
R. Pomajbo Foto:
Roman Pomajbo v sitkome Kolabs.
debata

Slovenského herca Romana Pomajba popularita veľmi teší. Pred svetom sa podľa neho netreba uzatvárať a nekomunikovať.

"Popularitu beriem pozitívne. Predsa len žijeme v nejakom spoločenstve a mňa teší, keď sa mi vracia dobrá energia, preto som otvorený a prístupný,“ povedal.

"Je lepšie byť známy herec, ktorého majú ľudia radi a na ktorého sa usmievajú ako neobľúbený politik, na ktorého nadávajú a div ho neopľujú. Takže ja si tú popularitu užívam,“ dodal 46-ročný rodák z Ilavy. Ako však priznal, niekedy má chuť ľudí vychovávať. „Asi je to tým, že už starnem, no nie vždy hneď skočím, keď ma niekto zaťahá za rukáv, že ‚Poď sa odfotiť!‘ Vtedy mám chuť tých ľudí trochu vychovávať, poviem im, nech chvíľočku počkajú, že dojem alebo dokončím tú činnosť, ktorú robím a samozrejme sa vyfotím. Niekedy sa mi zdá, akoby ľudia mali pocit, že ležím u nich na gauči v obývačke, takže niekedy je to aj nepríjemné, umelec nemusí byť vždy na ten fyzický kontakt pripravený, ale to je daň za to, že vás ľudia majú radi,“ usmial sa Pomajbo.

Otvorený a úprimný je podľa jeho slov aj vo svojej autorskej one man šou Ocko, s ktorou chodí po Slovensku i Česku a nedávno ju dokonca predstavil aj komunite Slovákov na divadelnom festivale v Srbsku. „V Ockovi idem doslova s kožou na trh, som absolútne otvorený a úprimný, ukazujem dokonca fotky rodiny,“ prezradil herec, ktorý popritom v súčasnosti účinkuje aj po boku svojich stálych hereckých kolegov v sitkome Horná Dolná (2015) a skeč šou Kredenc (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #popularita #Óčko #Roman Pomajbo

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...