Keď prišla reč na deti, Tyra Banks (41) pred kamerami neudržala slzy

Topmodelka Tyra Banks (41) pred kamerami priznala, ako ju trápi, že nie je mamou.

18.09.2015 10:16
debata

Topmodelka Tyra Banks (41) sa môže pýšiť množstvom úspechov. Okrem skvelej modelingovej kariéry je aj šikovnou producentkou a moderátorkou. Predsa jej život nie je taký skvelý, ako sa môže na prvý pohľad zdať. O svojom trápení porozprávala pred televíznymi kamerami.

„Už dlho som túžila povedať čosi veľmi konkrétne,“ začala hovoriť v programe „Tyra Presents FABLife". „Nerátala som s tým, že vám o tom dnes porozprávam. Ale veľmi sa ma vždy dotkne, keď sa ma ľudia prostredníctvom sociálnych médií pýtajú, kedy budem mať konečne deti,“ začala a so slzami v očiach pokračovala: „Neviete si ani predstaviť, čo prežívam. Nemáte o tom ani najmenšie tušenie.“ Uplakaná povedala, že vždy túžila po dvoch deťoch, ale ten správny moment nikdy neprišiel. „Odkedy som oslávila 24. narodeniny, každý rok som si hovorila, že do troch rokov určite budem mamou.“

Dva roky tvorí modelka pár s fotografom Erikom Aslaom. S jeho podporou už podstúpila aj umelé oplodnenie. „Prežili sme niekoľko nešťastných okamihov. Čím je človek starší, tým horšie to všetko ide. Nie je to nič také, čo sa dá ľahko zrealizovať,“ dodala.

Nádej na vlastné deti však nestráca. „Dúfam, že dieťa mať budem môcť. A snáď nie jedno, ale celú kopu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #umelé oplodnenie #Tyra Banks

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...