Julia Roberts ako pracujúca matka? Je to poriadne stresujúce!

Keď si značka Givenchy vybrala hollywoodsku herečku Juliu Roberts za jednu zo svojich tvárí, mnoho zástupcov módneho sveta zostalo prekvapených.

18.09.2015 00:00
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts sa zdraví s fanúšikmi a priateľmi pred prehliadkou Givenchy v New Yorku.
debata

Hviezda, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Erin Brockowich, sa však na minulotýždňovej prehliadke francúzskeho módneho domu v New Yorku nestratila. Práve naopak. Vyzerala, že bola tou správnou voľbou.

Štyridsaťsedemročná Roberts dorazila v čiernom nohavicovom kostýme, ktorý doplnila tričkou s portrétom dizajnéra značky Ricarda Tisciho. Celý večer okolo seba rozdávala úsmevy a hrdo sa fotografovala s priateľmi, ale aj fanúšikmi.

Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel bola...
Raper Kanye West a jeho tehotná manželka Kim...
+3Na prehliadke značky Givenchy v New Yorku sa...

Roberts má momentálne vo filmovaní voľnejšie obdobie. Sústredila sa viac na rodinu a výchovu svojich troch detí. S manželom má desaťročné dvojčatá Hazel a Phinnaeusa a tiež osemročného Henryho. Ako nedávno uviedla v jednom z rozhovorov, byť pracujúcou matkou nie je vôbec jednoduché. Dlhý čas sa projektom vyhýbala práve kvôli deťom.

„Hoci sú momenty, keď to ide celé hladko, jediné slovo, ktoré mi napadne, keď sa ma na to niekto spýta, je stresujúce,“ uviedla pred časom herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Givenchy #materstvo #Julia Roberts

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....