Fíha, kto je táto mladá kráska? Maroš Kramár sa pochválil dcérou Tamarou

Keď v rodine rastie krásna dcéra, robia sa často žarty o tom, ako otcovia striehnu na prípadných nápadníkov s guľovnicou. Zdá sa, že Maroš Kramár by si už mal nejakú zaobstarať.

20.09.2015 17:00
Maroš Kramár Foto: ,
Herec Maroš Kramár (v strede) prišiel aj s rodinou.
debata

Známy slovenský herec sa v sobotu zúčastnil na charitatívnom pochode proti rakovine prsníka ako jedna z tvárí projektu Avon proti rakovine prsníka. Nebol však sám, ale v spoločnosti dvoch pôvabných žien. Jednou z nich bola jeho manželka Nataša, ktorá je už verejnosti dobre známa. Druhou dcéra Tamara. A práve ona určite upútala pozornosť nejedného okoloidúceho.

Účastníci 7. ročníka charitatívneho podujatia...
Účastníci 7. ročníka charitatívneho podujatia...
+3Moderátor Roman Juraško a jeho kolegyňa Lenka...

Najstaršia ratolesť hrdinu Búrlivého vína či Kukučky rastie do krásy a vo veku 15 rokov je už jasné, že musí lámať srdce nejednému spolužiakovi. Pôvab zdedila po oboch rodičoch – Tamara je totiž jasným vizuálnym mixom slávneho otca aj krásnej mamy.

Dcéra herca Maroša Kramára - Tamara Kramárová. Foto: Profimedia
Tamara Kramárová Dcéra herca Maroša Kramára - Tamara Kramárová.

Na sobotňajšej akcii sa časť rodiny Kramárovcov zúčastnila spoločne s ďalšími známymi tvárami a tiež zhruba päť tisícami účastníkov na pochode Bratislavou. Akcia už siedmy rok mala upozorniť na problém zákerného ochorenia a tiež vyzbierať finančné prostriedky na pomoc a prevenciu. Napokon sa podaril rekord. Celkový výťažok bol totiž 75162 eur, ktoré budú rozdelené medzi tri organizácie zamerané svojou činnosťou na pomoc či prevenciu v prípade ochorenia rakoviny prsníka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #dcéra #pochod #Maroš Kramár #Tamara Kramárová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...