Očarujúca Sienna Miller: Na festivale zažiarila, výstrihom prekvapila

Americká herečka Sienna Miller sa v utorok zúčastnila na štarte filmového festivalu San Sebastian a zaujala aj svojou módnou voľbou.

23.09.2015 00:00
debata
Britská herečka Sienna Miller na filmovom... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Sienna Miller Britská herečka Sienna Miller na filmovom festivale San Sebastian.

Tridsaťtriročná rodáčka z New Yorku, ktorá prišla predstaviť na podujatie novinku High Rise, prekvapila v šatách s výrazným károvaným vzorom. Možno ešte prekvapujúcejšie ako ich výber bol fakt, že išlo o model z najnovšej kolekcie Victorie Beckhamovej. Známa dizajnérka ho predstavila pred pár dňami v New Yorku a Miller sa predviedla v šatách priamo z móla.

Hoci jej boli dlhšie ako modelke, ktorá ich ukázala v New Yorku, výsledný efekt bol bezchybný. A veľmi štýlový. Herečka zaujala nedávno aj vyjadrením na margo nerovnosti žien a mužov vo filmovom priemysle. Pre ženský magazín Marie Claire prezradila vlastnú skúsenosť, keď odmietla rolu v predstavení, lebo jej ponúkali oveľa nižší plat ako jej mužskému kolegovi. „Producent mi nechcel zaplatiť rovnako. Ani zďaleka by mi nezaplatil toľko, koľko mal zarobiť predstaviteľ mužskej postavy. Aby sa niečo zmenilo, budeme musieť priniesť obete. Chcem sa však cítiť dôstojne,“ dodala kráska, ktorá stihla začiatkom týždňa aj prehliadku značky Burberry v Londýne (foto nižšie).

Miller, známa napríklad z filmu Americký ostreľovač (2014), sa vďaka svojmu postoju pridala ku skupine hollywoodskych herečiek, ktoré otvorene rozprávajú o sexizme vo filmovom priemysle.

Slovenská modelka Baya Koláriková na prehliadke...
Britská topmodelka Kate Moss pózuje fotografom...
+11Topmodelka Jourdan Dunn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plat #Victoria Beckham #Sienna Miller #San Sebastián #odmietnutie #Marie Claire #nerovnosť

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...