Mŕtvica? 37-ročná hviezda Skutočných paničiek skončila na lôžku

Aj niektorí slovenskí diváci ju poznajú vďaka reality šou Skutočné paničky z Atlanty. Bohatá blondínka Kim Zolciak sa popri účinkovaní v nej nedávno upísala aj projektu Dancing with the stars.

25.09.2015 09:20
debata
Kim Zolciak na archívnom zábere televízie Bravo. Foto: SITA/AP, Peter Kramer
Kim Zolciak Kim Zolciak na archívnom zábere televízie Bravo.

Zdá sa však, že neustála účasť pred kamerami spoločne s tréningom a ďalšími pracovnými povinnosťami si vybrali svoju daň. Ako informovala samotná Zolciak, vo štvrtok prekonala malú mŕtvicu. Malo sa tak stať po tom, čo priletela z Atlanty do Los Angeles. Na svoj Instagram zavesila aj fotografiu z nemocnice.

Televízna hviezdička k nej napísala, že „posledných 24 hodín bolo poriadne turbulentných“. „Prišla som domov z letiska a do pár minút som dostala minimŕtvicu. Polovica môjho tela zostala celkom nehybná a nedokázala som rozprávať,“ opísala Zolciak na svojom profile pod fotkou na nemocničnom lôžku. Zároveň však uviedla, že ešte v teň deň by ju lekári mali prepustiť do domáceho ošetrenia.

Stále nie je jasné, aký silný kolaps 37-ročná blondínka prekonala a či sa zúčastní na ďalšom kole súťažnej šou, v ktorej celebrity tancujú so známymi a profesionálnymi tanečníkmi. Objavili sa, samozrejme, už aj bulvárne dohady, že Zolciak si „mŕtvicu“ zinsenovala. Ako to naozaj je, sa asi nedozvieme. Je však vysoký predpoklad, že časť jej nemocničného pobytu zachytia aj kamery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #mŕtvica #Dancing With The Stars #Kim Zolciak

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....