Ivanka Trump čaká tretie dieťa. Na premiére zatiaľ ako prútik

Americká podnikateľka a bývalá modelka Ivanka Trump čaká s manželom Jaredom Kushnerom tretie dieťa.

25.09.2015 12:53
debata
Podnikateľka Ivanka Trump na premiére filmu He... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ivanka Trump Podnikateľka Ivanka Trump na premiére filmu He Named Me Malala.

Novinku potvrdila 33-ročná rodáčka z New Yorku americkému týždenníku People. „Jared a ja sme nadšení, pretože vám môžeme oznámiť, že začiatkom roka privítame do našej rodiny tretie dieťatko. Je to veľké požehnanie. Sme neskutočne vďační a tešíme sa,“ uviedla budúca trojnásobná mamička, ktorá sa vo štvrtok večer objavila na newyorskej premiére filmu He named me Malala. Na jej postave zatiaľ nebolo ani známky po tehotenstve.

Trump sa podelila o radostnú správu aj na webstránke www.ivankatrump.com, kde zverejnila video a fotografiu so štvorročnou dcérou Arabellou a takmer dvojročným synom Josephom.

Ivanka Trump je absolventkou ekonómie prestížnej obchodnej vysokej školy Wharton School na University of Pennsylvania a v súčasnosti pôsobí ako výkonná viceprezidentka spoločnosti Trump Organization. Jej otcom je miliardár Donald Trump a matkou zas bývalá lyžiarka a modelka českého pôvodu Ivana Trump. S Jaredom Kushnerom, ktorý vlastní týždenník New York Observer, sa začala stretávať v roku 2007. Zosobášili sa 25. októbra 2009.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Jared Kushner #Ivanka Trumpová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...