Láska slávnej seriálovej škandalistky? Neuveríte, je to boží muž!

Ospevovať hviezdy, celebrity, kolegov - to je v Hollywoode zvykom. Ale herečka Kerry Washington má celkom iného mediálneho miláčika. Priznala sa k tomu v rannej televíznej šou.

26.09.2015 14:10
debata
Herečka Kerry Washington prišla v trblietavej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kerry Washington prišla v trblietavej kreácii od Marca Jacobsa. Herečka Kerry Washington prišla v trblietavej kreácii od Marca Jacobsa.

Hviezda seriálu Škandál sa vyjadrila, že má veľkú slabosť pre pápeža Františka, ktorý sa v týchto dňoch zúčastnil na oficiálnej návšteve USA. „Vždy sa ma pýtajú, pre koho mám veľkú slabosť a kto je moja celebritná láska. Nikdy na to nechcem odpovedať, lebo potom idete na nejakú párty a toho človeka stretnete. Ale myslím si, že pápeža nestretnem na žiadnej párty,“ zavtipkovala si 37-ročná Washington.

Zároveň však dodala, že pravý dôvod, prečo hlavu katolíckej cirkvi obdivuje, je jeho povaha a životná filozofia. „Myslím si, že je výnimočný. Je taký skromný a zároveň nesmierne sústredený na svoje poslanie, službu – skutočne sa snaží konať vo svete dobro,“ vyhlásila hollywoodska hviezda. Dodala, že sa jej veľmi páči, že sa pápež nesnaží súdiť a odsudzovať. „Túto úlohu prenecháva bohu,“ doplnila.

S humorom tiež uviedla, že tento pápež (v angličtine pope) má poriadne ďaleko od jej „pápeža“ (Pope je totiž aj priezvisko jej hrdinky Olivie Popeovej v seriáli Škandál). „Moja Olivia nemá až tak blízko k bohu. Skôr ku škandálom,“ uzavrela hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #láska #pápež František #celebrita #Kerry Washington #dobro

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...