Keď idem na pláž, ľudia sa zo mňa smejú, tvrdí Nicole Kidman

Ako herečka je mimoriadne vyťažená. Keď má Nicole Kidman len chvíľu voľného času, snaží sa ho venovať deťom. A keď ho má viac, robí svoje obľúbené činnosti.

30.09.2015 01:00
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na archívnej snímke z Londýna.
debata

„Stačí, aby som mala minútku a meditujem. Alebo sa len tak zasnívam,“ uviedla austrálska herečka v rozhovore pre magazín DuJour. Ak má času viac, snaží sa tráviť ho so svojimi deťmi. „Sadnem si ku nim na dlážku a hráme sa. Čítala som jeden materiál o tom, aké dôležité je denne si s deťmi sadnúť a aspoň hodinku sa s nimi hrať. Je to dobré pre ich vývoj a ja mám tento spoločne strávený čas veľmi rada,“ pokračovala Kidman.

Keď sa plavovlasá hviezda môže venovať sama seba, vraj si rada číta noviny, knihy, alebo vysedáva pri raňajkách. „A tiež si idem zaplávať. Ak sme práve v Sydney, milujem pláž. Ale som neuveriteľne bledá a musím si obliekať tie extrémne neatraktívne kombinézy, na ktorých sa ľudia smejú. Aj moje deti sa mi smejú. Ale to je jedno, zbožňujem to,“ doplnila herečka, ktorá momentálne žiari v predstavení Photograph 51 v londýnskom West Ende.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #kariéra #pláž #voľný čas #Nicole Kidman

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...