Matt Damon: Homosexuálni herci by mali mlčať o svojom súkromí

Kontroverzné či pravdivé? Herec Matt Damon, ktorý sa od štvrtka objaví v slovenských kinách v sci-fi Marťan, vyvolal rozporuplné reakcie svojimi vyjadreniami pre noviny The Guardian.

29.09.2015 14:13
Matt Damon Foto: ,
Herec Matt Damon na promozábere k filmu Marťaň z festivalu v Toronte.
debata (2)

Hollywoodsky herec na otázku, či je pre hercov v Hollywoode ťažšie presadiť sa, ak sú otvorene homosexuálni, odpovedal podľa mnohých veľmi prekvapivo. „Myslím, že ste tým lepší herec, čím menej ľudí vie o tom, ako to je vo vašom súkromí,“ vyhlásil Damon.

„Sexualita je toho veľkou súčasťou. Či už ste homosexuál, alebo heterosexuál, ľudia by nemali vedieť detaily o vašej sexualite, pretože tá by mala byť jedným z tajomstiev, ktoré by ste mali byť schopní zahrať,“ pokračoval Damon.

Zároveň však zdôraznil, že to myslí vo všeobecnosti – čím menej ľudia vedia o hercovom súkromí, tým lepším hercom môže byť. Hoci Damon má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré boli pod drobnohľadom médií a verejnosti, už desať rokov je šťastne ženatý s manželkou Lucianou a spoločne vychovávajú štyri deti. „Viete, ako to je. Šťastne ženatý chlapík vychovávajúci štyri deti nie je žiadna novinová story,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #herectvo #sexualita #homosexualita #Matt Damon #talent

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...