Milióny po hercovi Robinovi Williamsovi sú už rozdelené

Prevažnú časť pozostalosti získajú deti zosnulého herca.

03.10.2015 19:00
Robin Williams Foto:
Herec Robin Williams ako Adrian Cronauer vo filme Dobré ráno, Vietnam.
debata

Spor medzi deťmi a treťou manželkou amerického herca Robina Williamsa, ktorý vlani vo veku 63 rokov spáchal samovraždu, ukončil súd. Konflikt sa začal minulý rok v decembri, keď Susan Schneider požiadala, aby dostala viac financií, ktoré podľa vlastných slov potrebovala na spravovanie domu v Kalifornii. Zachary, Zelda a Cody Williamsovci sa obrátili na súd s nesúhlasným stanoviskom k tejto požiadavke a uviedli, že týmto krokom si chce len zabezpečiť pravidelný finančný príjem. Spor sa skončil v piatok po tom, ako Schneider stiahla žiadosť.

Ako uviedli právni zástupcovia vdovy, ich klientka si môže ponechať svadobné dary, niektoré kusy oblečenia alebo hodinky, ktoré herec často nosil. Patrí jej aj bicykel, ktorý si spolu kúpili počas svadobnej cesty.

Celý majetok odhadli na viac ako 100 miliónov dolárov (v prepočte približne 90 miliónov eur), pričom Schneider „dostane len časť, ktorá predstavuje potrebné peniaze na to, aby mohla ostať v dome do konca jej života“. Williamsove deti získajú okrem iného aj prevažnú časť položiek, ktoré požadovali. Patria medzi ne napríklad zbierky viac ako 50 bicyklov a 85 hodiniek a tiež Oscar, ktorého rodák z Chicaga získal za výkon v snímke Dobrý Will Hunting (1997).

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súd #majetok #Robin Williams

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...